menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Limburg weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

mediators Limburg

Een kundige Mediator uit Limburg helpt u graag verder.

Mediators Limburg: de werkwijze

Een mediator is een onpartijdige bemiddelaar die partijen in een conflictsituatie helpt om weer samen in gesprek te gaan en te zoeken naar een voor allebei de partijen acceptabele oplossing. Een mediator zal nooit een partij kiezen en zal ook nooit een oordeel vellen, zoals bijvoorbeeld een advocaat doet of een rechter. Hij of zij luistert voornamelijk naar de standpunten van beide partijen en zal vervolgens trachten de problemen duidelijk te krijgen. Het doel is, dat de partijen zélf tot een overeenkomst komen die voor allebei de partijen aanvaardbaar is. Deze overeenkomst kan wellicht in een wettig document worden vastgelegd. Zo kan worden voorkomen dat er later eventueel weer een conflict ontstaat.

Conflictsituaties van zakelijke of bijvoorbeeld relationele aard, een mediator uit Limburg biedt oplossingen.

Het komt vaker voor dan u denkt. Er kan geen oplossing worden gevonden voor de geschillen die men heeft. Er wordt niet meer geluisterd naar elkaar en uiteindelijk wordt de relatie veel slechter. Meningen verharden. U kunt in dergelijke situaties natuurlijk een advocaat raadplegen, maar dat is meestal niet nodig.

Mediation, of bemiddeling bij conflicten in het Nederlands, wordt sinds de jaren tachtig toegepast en groeit in populariteit. Vandaag de dag is mediation meestal de eerste stap in het proces van het beëindigen van een geschil.

Een mediator uit Limburg kan onder andere worden ingeschakeld bij:

  • geschillen in de relationele sfeer
  • conflicten tussen buren
  • werkgever en werknemer conflicten
  • geschillen tussen afnemer en leverancier
  • andere zakelijke geschillen
  • geschillen tussen de overheid en burgers
8.679
Klanten geholpen met mediators vergelijken
55.860
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Limburg

Een zakelijk mediator in Limburg helpt u verder.

Juridische conflicten liggen voor een ondernemer altijd op de loer. Wellicht is er een vertrouwensbreuk tussen een zakenpartner en u ontstaan? U heeft een geschil met een leverancier of een klant, of er is een conflict op de werkvloer ontstaan, waarbij u problemen met een personeelslid heeft.

De gang naar de rechter is natuurlijk snel gezet, maar hoe zeker bent u dat dat de juiste zet is? Stel dat u een juridisch probleem met een klant heeft, dan betekent een gang naar de rechter vaak ook in dat uw relatie met de klant definitief verloren is. Een stap naar de rechtbank is dan waarschijnlijk een te grote stap als het om een klant gaat die u niet kunt missen. En hoe hoog het conflict met uw medewerker ook is opgelopen, een werknemer kan nog veel flinke problemen zorgen.

Hoewel het waarschijnlijk niet altijd zo lijkt, zijn er voor vrijwel alle conflicten wel oplossingen te verzinnen. Het probleem is vaak dat het conflict te hoog is opgelopen en beide partijen te halsstarrig zijn om nog enige toegeving te doen. Een oplossing in een conflictsituatie is wel gewenst, maar de gang naar de rechter vindt u een te grote stap? U kunt dan denken aan de inzet van een mediator.

Heeft u een juridische conflict en wilt u dit niet voor de rechter oplossen? Schakelt u dan een mediator in. U heeft een bedrijf in Limburg dan bent u hier aan het juiste adres. Op het moment dat u uw gegevens hier invult ontvangt u gauw offertes binnen van verscheidene mediators in Limburg.

mac
mac
img

Ik ben Mikey Sluimer, regiomanager in Limburg. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een mediator uit Limburg.

Zoekt u betaalbare mediators regio Limburg?

Als u een mediator zoekt, dan is het slim een mediator uit ons netwerk te kiezen. Wil een mediator ingeschreven zijn in ons register, dan moet deze aan een aantal vaste kwaliteitseisen te voldoen. Met een Professionals Limburg mediator kunt u ervan uitgaan dat u met een professionele en ervaren mediator in zee gaat. U kunt er tevens zeker van zijn dat de mediators die bij ons ingeschreven staan, zijn ingeschreven in het nationaal register.

Voorkom juridische ellende. Bij een rechtszaak is er maar één iemand de winnaar; bij mediation komen uiteindelijk beide partijen als winnaar uit de bus. U kunt eenvoudig diverse mediation prijsopgaven opvragen, gewoon op onze site. Zo kunt u de mediators vergelijken en een besluit nemen met wie u in zee wilt gaan. De voordeligste? Of kiest u er voor een bij u in de buurt?

Middels betaalbare mediators uit Limburg is de kans groot dat beide partijen uiteindelijk een oplossing vinden waar ze beide aan hebben gewerkt en ook beide achterstaan. Een uitspraak van de rechter moet door alle partijen worden geaccepteerd, en dat hoeft zeker niet altijd in uw voordeel te zijn.

Snel vrijblijvende offertes aanvragen

Recensies

Dit is wat tevreden Mediator matches over Professionals Limburg te zeggen hebben!

img

Nicolaas Veer

Ik ben deskundig geholpen door Professionals Limburg. Door de snelle hulp heb ik meteen een Mediator gevonden die mij met mijn dringende probleem kon helpen. Samenwerken met Professionals Limburg zorgt ervoor dat er vrijwel meteen een gevoel van rust ontstaat.

img

Petra ten Zeldam

Vooral het diverse aanbod van verschillende mediators sprak mij aan. Er werd echt goed nagedacht over mijn situatie en hier werd een geschikte partij voor gevonden. 10/10.

Professionals uit andere branches in Limburg

Let's Talk

Bij Professionals Limburg staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier