menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Limburg weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

payroll bedrijven Limburg

Een kundige Payroll uit Limburg helpt u graag verder.

Is payrolling in Limburg iets voor uw onderneming

Personeel in dienst houdt in dat het goed met uw onderneming gaat. Het komt er dan op neer dat de zaken goed gaan, waardoor u niet meer alle werkzaamheden alleen kunt doen. Maar er is ook een andere kant van de medaille wanneer u medewerkers in vaste dient heeft. U krijgt er ineens een heleboel meer verantwoordelijkheid bij en vooral ook heel veel meer werk. U moet een administratie met betrekking tot de salarissen bijhouden en als werkgever wordt van u verwacht dat u bepaalde risico’s draagt.

Juridisch werkgeverschap en functioneel werkgeverschap zijn termen waarmee u als werkgever zeker mee te maken gaat krijgen. Als juridisch werkgever zult u alle werkgeverslasten dragen en draagt u de verantwoordelijkheid voor alle wettelijke verplichtingen die het werkgeverschap met zich mee brengt. Hebben we het over het functioneel werkgeverschap dan hebben we het over zaken zoals mensen in dienst nemen en ontslaan, salarissen vaststellen en beoordelingsgesprekken houden. Dus verantwoordelijkheden die verband houden met de werkvloer. Wanneer we praten over het juridisch werkgeverschap, heeft dat vooral betrekking op dingen zoals administratieve, juridische en wettelijke verplichtingen die u als werkgever draagt.

Het meest eenvoudig te realiseren is uiteraard het functionele werkgeverschap, dit gaat om de dagelijkse dingen die zich afspelen op de werkvloer. Met betrekking tot het juridisch werkgeverschap spelen er andere dingen. Hierbij loopt u risico’s die u veel geld kunnen kosten zonder dat u daar invloed op heeft. Denk aan een personeelslid die langdurig ziek is en waar u als werkgever wel verplicht ziekengeld moet betalen. Om deze risico’s uit de weg te gaan kunt u een payroll bedrijf inschakelen. Hierbij draagt u het juridisch werkgeverschap over aan een payroll bedrijf en werknemers krijgen dan altijd netjes hun salaris betaald.

Wilt u meer informatie over payrolling en met name welke voordelen dit voor u als werkgever kan opleveren? Als u in Limburg of in de buurt woont is dit de mogelijkheid om van verschillende payroll experts uit Limburg een prijsopgave te krijgen. U kunt dan zelf zien bij welk payroll bedrijf uit Limburg u het goedkoopst uit bent.

8.728
Klanten geholpen met payroll bedrijven vergelijken
55.860
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Limburg

Professionele payrollbedrijven uit Limburg

Als u in zee gaat met een payroll bedrijf, brengt u het juridisch werkgeverschap onder bij een payroll bedrijf. Uw personeelsleden ontvangen een payrollcontract van het payroll bedrijf. U heeft op dat moment het exclusieve recht op uw medewerkers. Medewerkers kunnen dan niet, zoals bij een uitzendbureau, elders aan de aan het werk gezet worden. U blijft in dit geval functioneel werkgever.

Wat houdt dit in voor u als ondernemer? Er verandert niets op de werkvloer. U blijft verantwoordelijk voor wat er iedere dag op de werkvloer gebeurt, er verandert dus niets op de werkvloer. Ontslaan van personeelsleden, hoogte van salarissen en voorwaarden vaststellen, voeren van functioneringsgesprekken, u blijft het allemaal doen. Er verandert voor u tijdens de dagelijkse gang van zaken in uw bedrijf eigenlijk niets en ook niet voor uw personeel.

Het feit dat u geen juridisch werkgever meer bent, omdat uw personeel juridisch gezien in dienst is van het payroll bedrijf, geeft u vele voordelen. U draagt niet meer de verantwoordelijkheid voor alle risico’s en over het voeren personeels- en salarisadministratie hoeft u zich ook geen zorgen meer te maken. Het risico op het doorbetalen van loon bij langdurig zieken, vergoedingen bij ontslag en betaling van verzekeringen, loonbelasting en pensioenen ligt niet meer bij u maar bij het payrollbedrijf.

Lijkt dit voor uw onderneming en bent u nieuwsgierigbenieuwd naar wat u dit gaat opleveren? Vul dan op deze site uw contactgegevens in, zodat u diverse prijsopgaven in uw postvak ontvangt van payroll bedrijven uit Limburg. Met payrolling wordt u als ondernemer ontlast en kunt u veel kosten besparen.

mac
mac
img

Ik ben Mikey Sluimer, regiomanager in Limburg. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een payroll bedrijf uit Limburg.

Weer ondernemen met payrolling

Staat de branche waarin u werkt bekend om het feit dat veel medewerkers werken op basis van een flexibel of tijdelijk contract? Dan kan payroll bijzonder gunstig voor u uitpakken. Een meer wisselde contractduur is bij een payroll constructie goed mogelijk aangezien een payroll bedrijf een NBBU of ABU cao heeft. Als u uw medewerkers zelf in dienst heeft, dan zult u na twee jaar tijdelijke contracten de werknemer in vaste dienst moeten nemen. In de ABU en NBBU cao is deze termijn een stuk langer. Een werknemer mag dan maximaal 5,5 jaar op een tijdelijk contract voor u werken, voordat u deze werknemer in vaste dienst moet nemen.

Voor u als ondernemer en uw medewerker kan een langere tijdelijke contractperiode zeer gunstig zijn. Bijvoorbeeld studenten hebben geen behoefte om een vast contract te tekenen, juist die flexibiliteit in de studententijd is zo van belang. Toch kunnen zij tijdens hun gehele studietijd verzekerd zijn van een baantje en u kunt middels een langere termijn goede werknemers langer aan uw onderneming binden.

Met payrolling blijft u gewoon volledige de controle houden, maar u hoeft geen personeels- en salarisadministratie te voeren, hebt geen werkgeversrisico’s en heeft niets meer van doen met loonbelasting, met personeelsverzekeringen en pensioenen. Wilt u snel verlost zijn van uw werkgeversrisico’s vraag dan vandaag uw prijsopgaven van verscheidene payroll bedrijven uit Limburg aan.

Recensies

Dit is wat tevreden Payroll matches over Professionals Limburg te zeggen hebben!

img

Govert Imhof

Heldere afspraken gemaakt met de Payroll die Professionals Limburg voor mij had gecontacteerd. Er werd goed naar mijn wensen geluisterd waardoor het uit selectieproces eigenlijk super simpel was. Ik ben super tevreden over de service die Professionals Limburg aanbied.

img

Carlijne Sorleij

Super geholpen door Professionals Limburg! De zoektocht naar een Payroll was zo voorbij. Het contact verliep soepel en zonder problemen.

Professionals uit andere branches in Limburg

Let's Talk

Bij Professionals Limburg staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier